Over Sandra’s Praktijk

Wat is er toch veel mogelijk in gezondheidsland! Ik ben nieuwsgierig naar álle wegen naar optimale gezondheid. Mijn bereidheid om voorbij het conventionele denken te gaan en mijn onstuitbare honger naar nieuwe kennis, hebben geresulteerd in een praktijk waar mensen effectief geholpen worden bij het manifesteren van een gelukkig en vitaal lichaam en leven.
Behalve cliënten behandelen, geef ik de laatste jaren ook heel graag mijn kennis door. Geïnteresseerden, collega’s en aanstaande therapeuten volgen in kleine groepen of individueel workshops en cursussen. Ik geniet en ben dankbaar voor het toenemende aantal cursisten met interesse in happiness&health en de verspreiding ervan die hieruit voortvloeit.🤍

Visie

Mijn visie is dat een lichaam bij ziekte of pijn een verhaal vertelt. Het is belangrijk te ontdekken waar jij op een dieper niveau, zielsniveau, behoefte aan hebt. Iedere klacht die jij ervaart heeft een functie. Hoe vervelend de klacht ook is, je lichaam heeft je iets te vertellen en als je hiernaar luistert herstelt jouw gezondheid en wordt jouw geluk vergroot.

– Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen –

Nieuwsgierig geworden? je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Liefs, Sandra