Algemene voorwaarden

Ik wil retourneren..

Algemene Voorwaarden

 1. Indien je de zending niet bevalt of er een andere reden is om je bestelling terug te zenden naar ons, heb je daar 14-dagen de tijd voor.
 2. Retourneren is voor eigen rekening en uiteraard betalen we jouw aanschafkosten terug op jouw rekening, zodra wij het pakketje hebben ontvangen. Retourneren is, zoals beschreven in de Wet Koop op Afstand, niet mogelijk bij aankopen van persoonlijke aard, zoals op maat gemaakte druppels. Niet tevreden? Neem gerust contact met ons op, zodat we tot een passende oplossing kunnen komen.
 3. Sandra van der Steen verstaat in deze algemene voorwaarden onder het afnemen van een ‘dienst’, alle activiteiten die de praktijk in opdracht van een afnemer levert of uitvoert en producten die op maat worden gemaakt en in de praktijk, dan wel via www.happyhealthymoms.nl worden verkocht.
 4. Een aanmelding voor het afnemen van een ‘dienst’ bij de praktijk, geschied altijd op vrijwillige basis en houdt tevens in dat akkoord wordt gegaan met deze algemene voorwaarden.
 5. Degene die zich aanmeldt voor het afnemen van een ‘dienst’ bij de praktijk dient zich vooraf op de hoogte te stellen van deze algemene voorwaarden.
 6. Het verschuldigde bedrag voor het afnemen van een ‘dienst’ bij de praktijk, dient binnen 14  dagen overgemaakt te zijn op bankrekeningnummer: NL58 RABO 0311970605 , t.n.v. Sandra van der Steen te Limmen tenzij anders overeengekomen.
 7. Een aanmelding voor het afnemen van een ‘dienst’ bij de praktijk is van rechtswege bindend en kan alleen in overleg met de praktijk worden ontbonden.
 8. Het annuleren van een dienst tot 24 uur voor aanvang is kosteloos, daarna is afnemer verplicht het afgesproken tarief te betalen.
 9. Bij een in gebreke stelling van betaling zullen de kosten die hieruit voortvloeien, verbonden aan een eventuele invorderingsmaatregel, geheel voor rekening van de afnemer zijn.
 10. Sandra van der Steen kan niet verantwoordelijk en derhalve aansprakelijk worden gesteld voor eventuele verlies/diefstal/schade van goederen danwel lichamelijke of psychische schade als gevolg van eventuele behandelingen op de praktijk.
 11. Sandra van der Steen pretendeert aanvullend te zijn op de reguliere gezondheidszorg maar zal deze nooit gaan vervangen.
 12. Bij (lichamelijke en/of psychische) medische klachten dient de afnemer van een ‘dienst’ bij de praktijk altijd eerst een arts of specialist te consulteren.
 13. Een afnemer van een ‘dienst’ bij de praktijk is ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor zijn gezondheid en gesteldheid voor, tijdens en na een behandeling bij de praktijk.