Ons team

Sandra van der Steen

Wat is er toch veel mogelijk in gezondheidsland! Ik ben nieuwsgierig naar àlle wegen naar optimale gezondheid. Mijn bereidheid om voorbij het conventionele denken te gaan en mijn niet te stoppen honger naar nieuwe kennis, heeft geresulteerd in een praktijk waar mensen effectief geholpen worden bij het manifesteren van een gelukkig en vitaal, lichaam en leven.
Ik heb mij gaandeweg gespecialiseerd in moederschap en de begeleiding van hsp-kinderen. Mijn 12 jaar ervaring als leerkracht basisonderwijs en mijn belevenissen als moeder van 2 jongens en 2 meisjes hebben mij mijn fundament voor mijn specialisme gegeven.

Visie

Mijn visie is dat een lichaam bij ziekte of pijn een verhaal vertelt. Het is belangrijk te ontdekken waar jij op een dieper niveau, zielsniveau, behoefte aan hebt. Iedere klacht die jij ervaart heeft een functie. Hoe vervelend de klacht ook is, je lichaam heeft je iets te vertellen en als je hiernaar luistert herstelt jouw gezondheid en wordt jouw geluk vergroot.

– Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen –

Voor mij is ‘moeders de vreugde van moederschap weer teruggeven’ wat ik met veel inzet en liefde doe.


Manon Dol

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!
Ik ben Manon, moeder van twee heerlijk banjers en ik woon samen met de liefde van me leven in Wervershoof. Ik ben ruim 8 jaar zzp verpleegkundige / individuele begeleidster in de kindzorg en daarnaast ben ik in 2019 een holistische praktijk gestart voor volwassenen, ouder en gevoelige
kinderen. In de praktijk geef ik Access bars behandelingen, coachsessies, aromatherapie en Sensi-therapie.
Toen Sandra mij vroeg om haar te helpen om Happy Healty Moms verder uit te breiden was ik gelijk enthousiast! Ik zei volmondig JA op dit prachtige concept. Het sluit daarnaast heel mooi aan op mijn missie:

– Het is tijd om op een nieuwe manier naar onszelf en onze kinderen te gaan kijken, met nog meer liefde, verbinding en volledig in bewustzijn. –

Ik ben er van overtuigd dat alles met elkaar is verbonden, zowel ons lichaam, geest en ziel. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam is erg krachtig en heeft mooie boodschappen voor ons als mens. Ik voel dan ook een grote motivatie om ouders zelf in hun bewustzijn te laten groeien zodat ze
hun eigen kind kunnen helpen. Want alles wat jouw kind nodig heeft bezit jij namelijk al! Ook al denk je soms van niet, wij gaan je helpen leren te vertrouwen.
Het moederschap heeft mij vele mooie inzichten gegeven, een reis die 3 jaar geleden begon met de komst van onze oudste zoon. Een huilbaby / erg gevoelig jongetje. Ik ben mij gaan verdiepen in nieuwetijdskinderen, wie zijn deze kinderen en wat mogen wij van ze leren?
Vooral leren anders te gaan kijken naar het gedrag van je kind, open minded en zonder oordeel. In de zachtheid blijven. En zachtheid in de eerste plaats naar jezelf toe. Een prachtige reis naar jouw verlangen.
Zo is ons gezin af en toe heerlijk chaotische en heb ik dit weten te om armen. Geen opgeruimd huis, geen lege wasmanden, geen streven naar perfectie maar juist heel veel genieten, liefde geven en lol maken. De boel ook gewoon lekker de boel laten. Ik kan er nu bewust van genieten. Wij als ouders zijn het spelen in de speeltuin dan ook aardig verleerd naarmate we ouder worden. En juist je eigen innerlijk kind voeden is zo belangrijk. Weer leren spelen, maar hoe? Loop je hier in vast? Voel je je vaak moe en gefrustreerd? Geen zorgen, we snappen je helemaal en helpen je liefdevol verder met Happy Healthy Moms. Kinderen doen namelijk wat jij doet. Een prachtige spiegel van je innerlijk zijn waarbij je de mooiste versie van jezelf mag gaan ontdekken. Met vallen en opstaan. De weerstand / confrontatie liefdevol leren te om armen. ‘’Het leven is namelijk niet bedoeld om in de overleefstand te staan maar om er een fantastische voorstelling van te maken’’

Lieve groet,
Manon

Ik beantwoord graag je vraag!