Workshops

Biotensor

Werken met de biotensor, iedereen kan het leren!

Gebruik jij etherische oliën, maar twijfel je of je de juiste gebruikt?
Heb je het idee dat er voeding is waar je lichaam niet goed tegen kan maar kun je niet ontdekken welke? 
Is de suppletie die jij neemt eigenlijk wel geschikt voor jou?

Wil weten welke edelstenen bij je passen?

Ben je benieuwd of er vitaminen of mineralen zijn waar jij een tekort aan hebt?

Wil je meer weten over Bachbloesemremedies en celzouten?
Wil je leren om chakra’s in balans te brengen in een handomdraai?

Het werken met de biotensor kan een opstap naar een eigen praktijk betekenen, maar ook voor jezelf, je gezin en anderen kan de biotensor een enorme aanvulling zijn.

Waar komt mijn buikpijn vandaan?
Wat kan mijn zoon zijn acné doen verminderen?

Kan ik een bachbloesem inzetten om beter in mijn vel te zitten?
Welk middel helpt bij mijn koortslip?
Kan ik mijn kindje beter producten van geitenmelk dan van koemelk geven?

Geef je dan op voor..

Praktische cursus ‘Werken met de biotensor’.

In mijn praktijk leer ik jou 1 op 1 (met z’n tweeën is ook mogelijk) werken met de biotensor. Door de persoonlijke aandacht zul je al snel met vertrouwen kunnen testen wat essentieel is voor betrouwbaar testresultaat.

De opbouw van de cursus is als volgt:

Module 1

Basiskennis om testwerk te kunnen uitvoeren. Je ontdekt welke biotensor bij jou past en natuurlijk gaan we ook direct aan de slag met testen. Met de complete set Bachbloesemremedies stel jij je eigen bloesemmix samen.

Module 2

Je leert iemands energieveld in balans te brengen met behulp van de biotensor. Je verricht testwerk aan de hand van een grote verzameling enkelvoudige etherische oliën en je ontdekt welke oliën ondersteunend zijn voor jou. Vervolgens maak je van jouw favoriete oliën een roll-on om mee naar huis te nemen.
Bij deze module hoort een behalve een reader ook een uitgebreide testmap. Deze bevat een verzameling van testlijsten voor voeding, homeopathische middelen, edelstenen, etherische oliën, en meer.

Module 3

Bij deze module zetten we de puntjes op de ‘i’ en kun je al je vragen stellen. Je leert testen op afstand en je leert alternatieve manieren van biochemisch testen. Bij het doen van deze module ontvang je testbuisjes van de Schüssler basiszouten en naar aanleiding van het testwerk krijg je celzouten mee naar huis.

Tussen de modules door kun je thuis jezelf verder bekwamen in het werken met de biotensor aan de hand van bijbehorende huiswerkopdrachten.

Praktische informatie en investering:

De cursus is verdeeld in 3 modules. Tussen de modules door oefen je thuis door het doen van de bijbehorende opdrachten. Per module krijg je individuele begeleiding in mijn praktijk waar alle flesjes, buisjes en potjes tot jouw beschikking zijn om testwerk te doen of om er meer over te weten te komen. In overleg plannen we per module een dagdeel – 3 uur – (avonden zijn ook mogelijk).
De modules zijn los af te nemen, wel enkel in deze volgorde.
In de praktijk krijg je een biotensor in bruikleen, je kunt even voelen wat bij jou past. Daarna kies je een biotensor uit de grote keuze die internet te bieden heeft.

Investering:

Module 1
€140,-
Incl. reader module 1
Incl. persoonlijke Bachbloesemmix 30ml
Nog een mix mee naar huis? Per flesje 30 ml €15,-


Module 2 
€140,-
Incl. reader module 2 – uitbreiding van de basisreader –
Incl. Testmap
Incl. persoonlijke etherische olie roll-on 10ml
Nog een roll-on mee naar huis? Per roller 10 ml €15,-

Module 3 
€140,-
Incl. reader module 3  – uitbreiding van de basisreader –
Incl. testset Schüssler basiszouten (1-12)
Incl. 1x 400 tbl Schüsslerzouten
Meer Schüsslerzouten mee naar huis? Per 400 tbl €15,-

Samen met een vriend, vriendin of collega de workshop volgen kan al voor €105,- per persoon.

Etherische oliën

Workshop werken met etherische oliën

Wil je meer weten over etherische oliën? Wil je weten welke oliën echt een must zijn om in huis te hebben en hoe je ze in kunt zetten? Wil je rustig verkennen, ruiken en ontdekken? En wil je dit samen met vriend(inn)en doen?

Geef je dan samen op voor..

Etherische oliën verkennen en toepassen

Onder het genot van koffie/thee en wat lekkers geef ik jullie uitleg overetherische oliën in het algemeen. Hoe zet je olie in om je gezondheid te ondersteunen, welke oliën helpen om te ontspannen en hoe gebruik je ze dan?

Een uitdaging: Wie herkent de meeste oliën aan de geur? Degene die er de meeste goed heeft  ontvangt natuurlijk een presentje.

Jullie oefenen met een balanstest, je lichaam vertelt je dan welke olie voor jou geschikt is. Natuurlijk krijg je hier hulp bij en als extra kunnen we de biotensor inzetten.

Na al het verkennen ga je een eigen roll-on maken. Dit wil zeggen dat je je favoriete olie(combinatie) kiest en deze mengt met een basisolie in een roller. Handig voor in je tas, op je nachtkastje of in je EHBO-trommel.


Wellicht goed om te weten: Ik gebruik oliën op professionele basis in mijn praktijk. Ik verkoopt zelf geen oliën en ik ontvang ook geen commissies bij winkels. In deze workshop wordt slechts kennis en enthousiasme gedeeld.

Investering:                                                                                                                     

Prijs voor max. 4 personen: €150,-
Incl. persoonlijke etherische olie roll-on 10ml

Nog een roll-on mee naar huis?
Per roll-on 10 ml    €15,-

Duur: 2 uur