moeder

Happy Healthy Moms

“Goed zorgen voor jezelf, omdat je het beste wilt voor je gezin”

Een traject van 6 maanden, heerlijke behandelingen, natuurgeneeskundige therapie en volop praktische tools en tips die het leven van jou en je gezin voorgoed veranderen.

Ontspannende Bars behandelingen met helende werking op fysiek niveau en op de psyche.

Kom kennismaken en ervaar een heerlijke Acces Bars behandeling.
Deze behandeling staat erom bekend positieve, ontstressende veranderingen aan te brengen in je brein waardoor je onder andere meer rust gaat ervaren.
Access Bars™ is een behandeling waarbij 32 punten op het hoofd licht aangeraakt worden. Door deze aanraking wordt een proces in gang gezet wat vergelijkbaar is met het resetten van de harde schijf van je computer. Weg met negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen. Na elke sessie zal je dichterbij je eigen kern komen, in plaats van je geremd voelen door emoties, gedachten en (andermans) oordelen en houdingen.

Wat kan er veranderen voor jou? Minder piekeren? Een langer lontje? Positievere gevoelens? Minder eetbuien? Dieper slapen? Loslaten van angst? Positiever zelfbeeld? Voor iedereen heeft Bars verschillende uitwerkingen. Maar één ervaring is gelijk: meer ontspanning in je leven ?Natuurgeneeskundige therapie gericht op jouw wensen.
Gezondheidsklachten, te weinig energie, chronische ziekte, burn-out, jij bent de baas van jouw proces. Waar wil jij aan werken?
Celzouten, bachbloemremedies, voeding en suppletie zijn allemaal natuurlijke middelen die ingezet kunnen worden om jouw lichaam vanuit de basis te versterken.

Persoonlijk contact, jouw verhaal doen, inzichten krijgen en met tools naar huis.
E-support. Om je tijdens de sessies niet te overspoelen met informatie en je toch in alle facetten van het gezinsleven te ondersteunen ontvang je 12 keer per mail informatie, opdrachten, audio-opnames en meer. Zoals een tijdbesparend boodschappenplan met gezonde, gemakkelijke gerechten.


Dit zeggen vrouwen die Happiness&Health bezochten:

“Zowel mijn dochter als ik zijn door Sandra behandeld en ik kan zeggen dat ons leven vele malen leuker is geworden!”
~A.B.~

“Je hebt PDS. ‘Vervelend, maar je kunt er 100 mee worden’, vertelde de internist.
De voedingsadviezen die ik kreeg gaf waren gemakkelijk toe te passen en zonder veel inspanning zijn de klachten enorm verminderd”.
~J.K.~

“In hele drukke tijden moet ik gewoon even naar Happiness&Health toe. Dan ben ik daarna weer veel relaxter.”
~M.v.E.~

“Fijn zoals Sandra alle tijd heeft als ik in de praktijk ben. Soms heb ik het zo nodig om even van me af te kunnen praten.”
~T.S.~


Beste moeder,


Mijn ervaringen als natuurgeneeskundige, energiewerker en moeder van 4, zijn samengekomen in Happy Healthy Moms. Ik stel hoge eisen aan behandelmethodes en ik werk alleen met behandelmethodes waarvan ze in de praktijk bewezen effectief zijn gebleken.
Happy Healthy Moms maakt moederschap weer tot wat het hoort te zijn – met liefde en energie volop kunnen genieten van het leven met kinderen.

Nieuwsgierig geworden? Natuurlijk ben je van harte welkom. Maak gemakkelijk een afspraak in onze online agenda voor een kennismaking en behandeling.

  Sandra van der Steen,

Happy Healthy Moms  

      
    

Investering in jouw gezin:                                                         

Kennismaking + behandeling €65,-
6 Maanden Happy Healthy Moms
6 behandelingen + E-support
€597,-
9 Maanden Happy Healthy Moms
12 behandelingen + E-support         
€997,-

Ik beantwoord graag je vraag!