Kind

Er is zoveel mogelijk in gezondheidsland, maar wat heeft jouw kind nodig? Soms loop je gewoon even vast. Dan merk je gedrag op van je kind wat je doet voelen dat je kind niet lekker in z’n vel zit. Of misschien geeft zijn/haar lichaam een onbalans aan en uit zich dat in huiduitslag, buikpijn of andere ‘ziekte’.
De ‘ziekte’ of het gedrag is een signaal. Door het signaal te begrijpen en hierop te (be)handelen keert een kind weer terug naar balans, naar happiness&health.

Hulp op afstand

Welke gevoelens gaan er schuil achter het gedrag van jouw kind? Hoe komt het dat je kind ‘s nachts wakker wordt en ontroostbaar is? Waarom klaagt je kind over buikpijn terwijl er geen fysieke aanleiding voor lijkt te zijn?

Hoe vaak stellen we ons als ouders niet de vraag ‘Wat is er toch aan de hand?’ en zouden we die vraag graag beantwoord willen hebben? Een reading kan veel inzichten geven.

Tijdens de reading maak ik contact met jouw kind op zielsniveau. Er vindt dan een gesprek plaats. Leidraad voor dit gesprek is jouw hulpvraag en natuurlijk datgene wat jouw kind graag wilt delen. Ik typ een uitgebreid verslag van minimaal 2000 woorden en deze ontvang je via de mail. Behalve ontdekken wat er speelt krijg je tools en tips meegestuurd om thuis mee aan de slag te gaan. Voor meer informatie ga je naar de shop om verder te lezen bij het artikel ‘reading’.

Aanbevolen voor baby’s en kinderen t/m 10 jaar