Verhaal

Gedeeld door Sandra:

Happy Healthy Moms is ontstaan vanuit mijn ervaringen als natuurgeneeskundig therapeut en als moeder. Moeders kunnen zo goed zorgen… Voor de kinderen, voor hun partner, voor hun huis. Alleen dat is al een fulltime ‘baan’. Dus is het wel fijn als je er plezier aan beleeft. En ja, wij moeders weten dat het belangrijk is om goed voor onszelf te zorgen. In het dagelijks leven valt goed voor jezelf zorgen niet altijd mee.

Dat ik ook gaandeweg heb mogen leren blijkt wel uit het volgende: Ik heb mijn eerste drie zwangerschappen en de periode daarna voor alles en iedereen gezorgd, behalve -juist- voor mezelf. Hoewel bekkeninstabiliteit mij drie zwangerschappen afremde bleef ik alle ballen hooghouden en vergat ik daarbij mezelf. Na de geboorte van mijn derde kind kwam voor mij het keerpunt. Een hele lieve baby, maar o wat huilde hij veel. Op dat moment wist ik dat ik andere keuzes moest gaan maken.

“Acces Bars behandelingen brachten ontspanning..
Natuurgeneeskundige therapie maakte mijn lichaam fit en energiek..”

Ik wilde wel rustiger aan doen, even ontspannen, tijd voor mezelf maken en werken aan meer balans. Maar hoe kreeg ik daar regelmaat in? Want ik voelde nog dat er zoveel moest gebeuren. De veranderingen zijn begonnen met Acces Bars behandelingen. Ik kreeg al vrij snel meer rust in mijn hoofd en lijf. Door maandelijks Acces Bars te ontvangen ben ik een vrolijkere geduldigere moeder geworden. Bovendien werd ik een energiekere, liefdevollere vrouw voor mijn man en ben ik een intens gelukkigere ‘ik’ geworden. De combinatie met natuurgeneeskundige therapie heeft mijn lichaam fitter dan ooit tevoren gemaakt. Vervelende kwaaltjes zijn verleden tijd.

In 2018 was de start van mijn 4e zwangerschap. En wat voor een! Ik heb me zo goed gevoeld omdat ik totaal geen klachten had. De eerder voorgekomen bekkeninstabiliteit en rugklachten zijn niet voorgekomen, wat ik nooit had durven dromen! Nu ben ik moeder van vier, heb ik energie voor tien en geniet ik intens van het moederschap. Iets wat ik iedere moeder toe wens!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvende kennismaak afspraak:

Ik beantwoord graag je vraag!