Kind

Er is zoveel mogelijk in gezondheidsland, maar wat heeft jouw kind nodig? Soms loop je gewoon even vast. Dan merk je gedrag op van je kind wat je doet voelen dat je kind niet lekker in z’n vel zit. Of misschien geeft zijn/haar lichaam een onbalans aan en uit zich dat in huiduitslag, buikpijn of andere ‘ziekte’.
Ons uitgangspunt is dat de ‘ziekte’ of het gedrag een signaal is. Door het signaal te begrijpen en hierop te (be)handelen keert een kind weer terug naar balans, naar happiness&health.

Veel ouders vinden het fijn om met hun kind naar de praktijk te komen, maar ook een afspraak op afstand is mogelijk.

Natuurgeneeskundig consult kind in de praktijk

Kom samen met je kind langs in de praktijk. Een afspraak hiervoor kun je maken via de online agenda
Aanbevolen vanaf 4 jaar

Reading op afstand

Welke gevoelens gaan er schuil achter het gedrag van jouw kind? Hoe komt het dat je kind ‘s nachts wakker wordt en ontroostbaar is? Waarom klaagt je kind over buikpijn terwijl er geen fysieke aanleiding voor lijkt te zijn?

Hoe vaak stellen we ons als ouders niet de vraag ‘Wat is er toch aan de hand?’ en zouden we die vraag graag beantwoord willen hebben? Een reading kan veel inzichten geven.

Tijdens het afstandsconsult krijgt Sandra informatie. Deze informatie wordt uitgebreid opgeschreven en ontvang je via de mail. Behalve ontdekken wat er speelt krijg je tools en tips meegestuurd om thuis mee aan de slag te gaan. Voor meer informatie ga je naar de shop en lees daar verder bij het artikel ‘reading’.
Aanbevolen voor baby’s en kinderen t/m 10 jaar

Ik beantwoord graag je vraag!