Acces Bars

Deze behandeling kun je zeker eens proberen als…

je af wilt van negatieve overtuigingen
je meer rust in je hoofd wilt
je op zoek bent naar meer ontspanning in je leven
jij je zelfvertrouwen wilt vergroten
je meer gemak in je leven wenst 

Acces Bars is een behandeling waarbij ontspanning voorop staat. Met je kleren aan lig je op de behandeltafel en verschillende punten op je hoofd worden zacht aangeraakt. Hierdoor ontstaat stroming. Deze stroming is voor mij als behandelaar voelbaar, voor de behandelde soms ook. Bij dit stromen lossen blokkades op. Oude trauma’s (van heel klein tot groter) worden voorzichtig losgelaten. Je komt weer bij je eigen kern. Een bars behandeling is te vergelijken met het opschonen van je computer. Dit doe je ook eens in de zoveel tijd, zodat je computer weer sneller en beter werkt.

Mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan geven aan dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Misschien ben je bekend met de theta frequentie (4 tot 8 Hz) van het brein. Thèta-golven zijn aanwezig wanneer je creatief bezig bent. Ze komen ook vaak voor tijdens REM slaap, de fase tijdens slaap waarin je droomt. Boedhistische monniken werken naar deze staat toe als ze mediteren en ook tijdens floaten wordt nagestreefd dat je brein deze frequentie bereikt.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Ik kan niet voorspellen hoe jij de sessie ervaart. Probeer het uit en wie weet word je er net zo enthousiast van als vele anderen.